top of page

Projekt, Meshnätverk Lägenhet i Mariefred

Uppdaterat: 22 jan. 2019

Vi skulle förenkla vardagen för kunden som skulle flytta in i lägenheten. Man ska kunna släcka allt med ETT knapptryck vid ytterdörren, samt när man kommer in ska man kunna tända upp även i köket. Via telefonen kan man släcka/tända/dimra alla lampor. Ytterbelysningen slås igång automatiskt vid solnedgång och slås av vid soluppgång. När man trycker på Scenariot ”god morgon” vid sängkanten så slås kaffebryggaren igång.


Vi passade även på att installera spottar i hall, badrum och kök, samt under skåpen i köket.


”Jag är så nöjd med resultatet. Detta har förenklat min vardag otroligt mycket och bara att slippa tänka på om man glömde släcka alla lampor när man gick hemifrån är otroligt skönt. Jag tycker det är en bra investering jag gjort. Med tanke på hur mycket energi jag sparar varje månad samt på att min lägenhet går upp i värde”.- Linda Andersson:

Comments


bottom of page