top of page

Energibesparing 

EXEMPEL

Alla lampor och köksuttag slås av när du larmar på

Ta kontrollen över ditt hem med Wiser Energy

Ha full kontroll och försäkra dig att allt fungerar som det ska tack vare övervakning och styrning av valda funktioner dygnet runt av dina elektriska installationer.

Wiser erbjuder dig komfort, energibesparingar och den säkerhet du förtjänar. Det är en skalbar och flexibel lösning för styrning av belysning, fönsterluckor, uppvärmning, luftkonditionering och andra utvalda apparater som enkelt kan anpassas efter dina behov. Du kan komma igång med en enkel funktion och bygga ut systemet när dina behov växer.

Wiser Energy systemet installeras i din elcentral och kopplas sedan upp mot ett nätverk. Med hjälp av nätverket kommunicerar sedan gatewayen trådlöst med sensorerna och styrenheterna som också kopplas in i elcentralen. 

 

 

Ta ditt hem till nästa nivå med Wiser by SE

Wiser är ett system för smarta hem med ett brett utbud av funktioner som styrs direkt via appen Wiser by SE eller med hjälp av röststyrning. Förutom funktioner för belysningsstyrning erbjuder Wiser bland annat detektorer som övervakar hemmet, upptäcker olika typer av händelser och aktiverar åtgärder. Wiser är en skalbar lösning för smarta hem med styrning och övervakning både lokalt och på distans. Wiser kommunicerar via Zigbee 3.0, en internationell, trådlös standard som är cyber- och framtidssäker.

wiser by SE.png

I vårt system för Wiser by SE;

  • Gateway - kopplar samman det smarta hem-systemet och dess olika funktioner. Du kan ha endast ett par funktioner eller bygga ut systemet genom hela hemmet.

  • Detektorer och sensorer - Med produkter med allt ifrån vattenläckagesensorer till rörelsedetektorer så kan du bygga ut ditt smarta hem system med en mängd olika typer av funktioner.

  • Belysningsstyrning - uppkopplade strömbrytare, dimrar och dimmerpuckar som svarar på ett visst tillstånd eller en viss händelse. Strömbrytare och dimrar kan styras i appen eller manuellt. Med uppkopplade och helt trådlösa tryckknappar kan du placera dem där det behövs. Med ett tryck kan du enkelt aktivera ett scenario.

  • Solskydd/mörkläggning - uppkopplade jalusibrytare och jalusibrytarpuckar för styrning av jalusier, rullgardiner, persienner eller markiser.

  • Uppkopplade uttag - gör att du t.ex kan lägga till golv- och bordslampor i belysningsstyrningen. Med uppkopplade uttag övervakas dessutom energikonsumptionen och säkerställer att kritiska elapparater är avstängda.

  • IP-kameror - med IP-kameror för både inom- och utomhusbruk får du en ökad säkerhet och ett tryggare hem

  • Brandvarnare - Wisers brandvaranre fungerar både som en fristående brandvarnare såväl som en del av ett smart hem-system.

Introduktionsfilm Wiser by SE

Så här fungerar det

Installation 

Vi installerar 

Styr ditt hem och dra ner på elförbrukningen

Så fort installationer är klar och systemet uppkopplat så kan du komma igång i appen 

Hyr ett Wiser system och få samma koll på din elförbrukning

Hyra

Vi erbjuder nu uthyrning av Wiser Energy´s system vilket innebär att du får full energi-övervakning men med en abonnemangskostnad på 1 595kr/månaden.

I kitet ingår;

Gateway

Powertags

Installation

Kostnadsfri support & service från distans

App

Energisensorn monteras på tex dvärgbrytare med enkelanslutning som Resi9 och Multi9 men passar även andra dvärgbrytare med liknande anslutningar. Tillsammans med gateway sker kommunikationen trådlöst med Zigbee. Informationen hanteras via en app som ger möjlighet att få larm vid avvikelser som tex spänningsavbrott eller onormal förbrukning för individuella laster. Används med fördel som tex övervakning av värmen i sommarstugan eller villan när man är bortrest.

Kontakta oss för upplägg och installation

Produkter Wiser energy

Produkter Wiser by SE

Alla produkter behöver Wiser Gateway för att kunna styras via appen Wiser by SE.

Ta kontakt

Vi hjälper er skapa framtiden.

bottom of page