top of page
Kopia av 0942.jpg

Varför ska företag skaffa solceller?

 

Företag har ofta en stor takyta vilket gör att man får plats med fler solceller och kan producera mer el. Det gör ofta att investeringen snabbare blir återbetald. Att ha en garanterad avkastning på sin investering är en stor anledning till att skaffa solceller, men även att företaget är ansvarstagande för sin energiförbrukning och sitt miljöarbete. 

Företagsvinster

 

Efter installation börjar ni tjäna pengar på er investering inom 6-12 år. Eftersom en installation håller i minst 30 år går ni snabbt med vinst. All överproduktion säljs vilket ni får betalt för och ni kan även lagra överproduktionen av el som ni i framtiden kan använda er av. Dessutom höjs värdet på fastigheten och ni blir ni inte längre lika beroende av elpriserna. En solcellsinstallation är därför ett mycket lönsamt sätt att tjäna extra pengar till företaget.

 

Utöver de ekonomiska vinsterna är solceller ett ställningstagande i miljödebatten vilket ofta innebär god marknadsföring för företaget. Det viktigaste är att ni bidrar till en mer hållbar energiförsörjning i Sverige. 

Se till att ditt företag är med och tar ställning för en hållbar framtid! Ni sänker era kostnader och bidrar till en grönare planet. 

Solceller Företag

IMG_4301.jpg

Vi är certifierade solels-installatörer. Vi kan hjälpa dig med allt från projektering till installation.

solceller

Få skattereduktioner för att du producerar

förnybar el

hållbarhet

En installation beräknas vara återbetald på 8-12 år

klimatsmart

Bidrag på 10% av investeringen

återinvestering

Producera el för

egenförbrukning samt

sälj överskottet

Ta kontakt

Vi hjälper er skapa framtiden.

bottom of page