top of page

Elbilsladdare & Laddbox i Eskilstuna

Elbilsladdare

Funderar du på skaffa laddbox? Vi är lokalt baserade och kan hjälpa dig med elbilsladare i Eskilstuna. Vi utför installation och säljer även olika varumärken av laddboxar, som du hittar längre ner på sidan.

 

Elbilar tar världen med storm och idag är det inte ett enda bilmärke som inte jobbar med att ta fram elbilar. Inom en snar framtid kommer elbilen att fylla en betydande del av marknaden. Se till att ditt företag/bostadsrättsförening ligger i framkant. Hos oss får du dessutom hjälp med allt från projektering till färdig installation

Läs mer om våra laddboxar här

Läs mer om laddboxar till företag och bostadrättsföreningar här

Är du intresserad av att installera elbilsladdare? Har du frågor angående installation? Kontakta oss nedan.

Obs: Ladda ej din elbil eller hybrid via ett vanligt eluttag. Se en film här om vad som kan hända när du laddar din bil i ett vanlig uttag.. 

Fästpunkt 2

Bostadsrättsföreningen Kantorn installerade elbilsladdare under hösten 2021:

"Proffsiga, serviceinriktade och närvarande. Snabb respons på frågor och önskemål."
300511516_657409625269469_3841877036403578954_n.jpg
Våra laddboxar

Våra laddboxar  

ChargeAmps Halo 1x11kW 

ChargeAmps Halo är stilrent designad i återvunnet aluminium.

Laddaren har en 7,5 meter fast kabel som är flexibel och böjbar.

På undersidan av laddboxen sitter ett 230v "vanligt" eluttag.

RFID-funktion finns inbyggt som standard.

 Lastbalanseringen sker trådlöst, och både laddaren och lastbalanseringen behöver vara uppkopplade till internet.

Du kan styra laddningen via en app.

 

garo laddbox.jpg

Garo 1x22kW

Garo GLB är en laddbox som är enkel att använda. Den har en trådbunden lastbalansering, vilket innebär att man behöver dra fram en kommunikationskabel mellan lastbalanseringen och laddboxen.

Det är perfekt om man inte har tillgång till internet där man vill placera sin laddbox.

Man kan styra sin laddning via Garos webbgränssnitt (ej via app). 

RFID - Funktion går att lägga till som extra tillval. Laddboxen finns även med fast kabel på 4,5m

Zaptec_Go_-_Image_2.png

Zaptec Go 1x22kW

Zaptec Go är en av marknadens minsta och smidigaste laddboxar.

Lastbalanseringen sker trådlöst, och du kan t.ex använda dig utav Tibber pulse eller Enegic lastbalansering. Både lastbalanseringen och laddboxen behöver vara uppkopplade till internet. 

Du kan styra din laddning via en app.

Fösäljningsförbud
aura.jpg

ChargeAmps Aura 2x22kW          

ChargeAmps Aura är en laddbox som passar både till villan och till en storskalig anläggning hos ett företag / BRF.

Lastbalanseringen sker via internet, och både laddboxen och lastbalanseringen behöver vara uppkopplade till internet, anintgen trådlöst eller med en fast datakabel. 

Du kan styra båda uttagen var för sig, och det gör du enkelt via app eller i webben.

RFID - funtion är inbyggt, och du kan enkelt koppla på ett betalsystem för debitering av förbrukad el. 

Försäljningsförbud av Easee Home/Charge

Elsäkerhetsverket har infört ett omedelbart försäljningsförbud för Easee-laddare. Detta innebär att försäljningen av Easee-laddare tillfälligt upphör i Sverige.

Innebörden av Elsäkerhetsverkets beslut är att Easee ska vidta lämpliga åtgärder för att se till att eliminera de risker som beskrivs i Elsäkerhetsverkets rapport för de redan levererade installationerna. Vi inväntar besked från Easee just nu.

Easee kommer under tiden att fortsätta leverera samma tekniska support och uppdateringar till sina laddare, molntjänst och operativsystem på alla marknader. De kommer att öka antalet av tillgänglig teknisk supportpersonal för att hjälpa och stödja kunder så mycket som möjligt.

Läs mer om försäljningsförbudet innebär:

Frågor & svar från vår leverantör Efuel

Easee.se

För dig som har en Easee-laddbox 

För dig som har en Easee-laddare installerad kommer detta försäljningsförbud inte att påverka dig. Elsäkerhetsverket har i sin slutrapport markerat att Easees laddare inte utgör ett hot mot människor eller egendom.

Produkterna kommer att fortsätta att uppdateras – appen, molnlösningen och uppkopplingen kommer att fungera precis som tidigare.

BRF/Företag

Laddboxar BRF/Företag

Laddboxar till företag

Laddboxar BRF

artikkel-bilde3-scaled_edited_edited.jpg

Laddboxar företag

Ta kontakt

Vi hjälper er skapa framtiden.

Elbilar är inte bara bra för miljön, utan kan även vara en smart investering i längden. Med en elbil kan du spara mycket pengar på bränslekostnader. Men det är viktigt att tänka på att laddning av bilen är en viktig faktor som behöver tas i beaktning. Att ladda bilen via vanligt eluttag kan verka lockande i början, men det kan skada batteriet och ge sämre prestanda på sikt. Det är här en laddbox kommer in i bilden. En laddbox ger en snabbare, säkrare och mer praktisk lösning för laddning av din elbil.

Men varför ska man välja just vår elfirma i Eskilstuna för installation av laddboxen? Först och främst så är vi lokalbolaget som anstränger oss för att hjälpa de boende i Eskilstuna med alla elektriska behov. Vi har en bred kunskap om allt som rör elektronik, såsom elfelsökning, installationer, elrekonditionering och mycket mer. Dessutom så har vi ett stort utbud av olika typer av laddboxar som passar alla behov och prisklasser.

 

Våra elektriker kan hjälpa dig att välja och installera en passande laddbox för din elbil. Vi förstår att varje bilsystem och förare varierar, så vi tar hänsyn till de individuella omständigheterna. Vi utför även säkerhetskontroller och ser till att allt fungerar som det ska, från installation av laddboxen till driftsättning.

Investeringen i en laddbox kan vara enkel och fördelaktig på många sätt. Du sparar pengar, skyddar batteriet och bidrar till en mer hållbar framtid. Och med vår hjälp kan du också känna dig trygg med att installationen är utförd av professionella elektriker som levererar en pålitlig produkt.

bottom of page