top of page

Elbilsladdare & Laddbox i Strängnäs

Elbilsladdare

 

Vill du skaffa laddbox?

Vi är en lokal elektriker i Strängnäs & Mariefred, som hjälper dig med allt inom elinstallationer. Vi kan installera elbilsladdare, men säljer även några olika modeller som du hittar längre ned, här på sidan.

Elbilar tar världen med storm och idag är det inte ett enda bilmärke som inte jobbar med att ta fram elbilar. Inom en snar framtid kommer elbilen att fylla en betydande del av marknaden. Se till att ditt företag/bostadsrättsförening ligger i framkant. Hos oss får du dessutom hjälp med allt från projektering till färdig installation

Läs mer om våra laddboxar här

Läs mer om laddboxar till företag och bostadrättsföreningar här

Är du intresserad av att installera elbilsladdare? Har du frågor angående installation? Kontakta oss nedan.

Obs: Ladda ej din elbil eller hybrid via ett vanligt eluttag. Se en film här om vad som kan hända när du laddar din bil i ett vanlig uttag.. 

Fästpunkt 2

Bostadsrättsföreningen Kantorn installerade elbilsladdare under hösten 2021:

"Proffsiga, serviceinriktade och närvarande. Snabb respons på frågor och önskemål."
300511516_657409625269469_3841877036403578954_n.jpg
Våra laddboxar

Våra laddboxar  

ChargeAmps Halo 1x11kW 

ChargeAmps Halo är stilrent designad i återvunnet aluminium.

Laddaren har en 7,5 meter fast kabel som är flexibel och böjbar.

På undersidan av laddboxen sitter ett 230v "vanligt" eluttag.

RFID-funktion finns inbyggt som standard.

 Lastbalanseringen sker trådlöst, och både laddaren och lastbalanseringen behöver vara uppkopplade till internet.

Du kan styra laddningen via en app.

 

garo laddbox.jpg

Garo 1x22kW

Garo GLB är en laddbox som är enkel att använda. Den har en trådbunden lastbalansering, vilket innebär att man behöver dra fram en kommunikationskabel mellan lastbalanseringen och laddboxen.

Det är perfekt om man inte har tillgång till internet där man vill placera sin laddbox.

Man kan styra sin laddning via Garos webbgränssnitt (ej via app). 

RFID - Funktion går att lägga till som extra tillval. Laddboxen finns även med fast kabel på 4,5m

Zaptec_Go_-_Image_2.png

Zaptec Go 1x22kW

Zaptec Go är en av marknadens minsta och smidigaste laddboxar.

Lastbalanseringen sker trådlöst, och du kan t.ex använda dig utav Tibber pulse eller Enegic lastbalansering. Både lastbalanseringen och laddboxen behöver vara uppkopplade till internet. 

Du kan styra din laddning via en app.

Fösäljningsförbud
aura.jpg

ChargeAmps Aura 2x22kW          

ChargeAmps Aura är en laddbox som passar både till villan och till en storskalig anläggning hos ett företag / BRF.

Lastbalanseringen sker via internet, och både laddboxen och lastbalanseringen behöver vara uppkopplade till internet, anintgen trådlöst eller med en fast datakabel. 

Du kan styra båda uttagen var för sig, och det gör du enkelt via app eller i webben.

RFID - funtion är inbyggt, och du kan enkelt koppla på ett betalsystem för debitering av förbrukad el. 

Försäljningsförbud av Easee Home/Charge

Elsäkerhetsverket har infört ett omedelbart försäljningsförbud för Easee-laddare. Detta innebär att försäljningen av Easee-laddare tillfälligt upphör i Sverige.

Innebörden av Elsäkerhetsverkets beslut är att Easee ska vidta lämpliga åtgärder för att se till att eliminera de risker som beskrivs i Elsäkerhetsverkets rapport för de redan levererade installationerna. Vi inväntar besked från Easee just nu.

Easee kommer under tiden att fortsätta leverera samma tekniska support och uppdateringar till sina laddare, molntjänst och operativsystem på alla marknader. De kommer att öka antalet av tillgänglig teknisk supportpersonal för att hjälpa och stödja kunder så mycket som möjligt.

Läs mer om försäljningsförbudet innebär:

Frågor & svar från vår leverantör Efuel

Easee.se

För dig som har en Easee-laddbox 

För dig som har en Easee-laddare installerad kommer detta försäljningsförbud inte att påverka dig. Elsäkerhetsverket har i sin slutrapport markerat att Easees laddare inte utgör ett hot mot människor eller egendom.

Produkterna kommer att fortsätta att uppdateras – appen, molnlösningen och uppkopplingen kommer att fungera precis som tidigare.

BRF/Företag

Laddboxar BRF/Företag

Laddboxar till företag

Laddboxar BRF

artikkel-bilde3-scaled_edited_edited.jpg

Laddboxar företag

Det finns många fördelar med att installera en laddbox hemma. En av de största fördelarna är att du alltid har tillgång till en laddstation, vilket gör det möjligt för dig att ladda din bil när som helst. Dessutom sparar du mycket tid på att slippa åka till en offentlig laddstation eller en bensinstation för att ladda din bil. Att ha en laddbox hemma är enkelt, du ansluter den till ditt hemnätverk och alarmet talar om när det är dags att ladda om bilen. 

Som en lokal elktriker i Strängnäs och Mariefred så hjälper vi dig att hitta den typ av laddbox som passar just din bil och dina behov. Alla bilar kan inte laddas med samma hastighet, därför är det viktigt att hitta den laddbox som ger din bil den mest effektiva laddningen. Vi erbjuder en professionell och säker installation av laddboxen så att du kan känna dig trygg och säker när du laddar din elbil hemma. 

När du har en elbil och du ska ladda hemma så kan det vara svårt att veta hur mycket det egentligen kostar att ladda din bil. Men med en laddbox hemma så kan du ha koll på kostnaderna eftersom du alltid har tillgång till info i appen för din laddbox. Så du ser hur mycket du betalar per laddning, vilket gör det enklare att planera och har koll på dina elbilskostnader. 

En annan fördel med att ha en laddbox hemma är att det är bättre för miljön. Att ladda din bil hemma innebär att du kan använda förnybar el från ditt eget nätverk, till exempel solceller. Detta innebär mindre koldioxidutsläpp och en större positiv inverkan på miljön. Att ha en laddbox hemma är därför ett viktigt steg att ta, om man vill bidra till miljön och minska sitt eget klimatavtryck. 

Ta kontakt

Vi hjälper er skapa framtiden.

bottom of page