top of page

Elektriker & Elinstallationer i Eskilstuna

Vi hjälper dig med dina elinstallationer

Behöver du eller ditt företag hjälp med elinstallationer I Eskilstuna?

Då har du kommit rätt, vi är din lokala elektriker i Eskilstuna!

 

Vi har lång erfarenhet som elektriker och all personal är behöriga och professionella.

 

Vi utför alla former av elinstallationer, allt från golvvärme till köksbelysning i både nybyggda fastigheter och renoveringsobjekt. 

Hos oss får du hjälp med allt från projektering till installation. Våra elektriker är behöriga och anslutna till elsäkerhetsnätverket. 

Vi använder oss av www.onlineelektrikern.se för att du som kund enkelt ska kunna boka in en elinstallation hemma hos dig. Klicka på länken och boka en tid som passar dig. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Patrick Waax - Serviceledare

Patrick är vår serviceledare och är ansvarig för våra elinstallationsprojekt. Han har lång erfarenhet i branchen och har ett öga för service. När du bokar elinstallationer är det Patrick som kommer vara arbetsledare för projektet. 

Ta kontakt med Patrick för rådgivning och bokning av elinstallationer. 

IMG_4298.jpg

Gör en offertförfrågan

IMG_4110.heic

Vi på Energy Effective Solutions - Elfirma i Eskilstuna erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta behoven hos alla våra kunder. En av de största tjänsterna som vi tillhandahåller är installation av elsystem för nya eller befintliga byggnader. Vi kan också hjälpa dig med reparationer och underhåll av befintliga elsystem för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Vi kan också hjälpa dig med utomhusbelysning som trädgårdsbelysning eller solcellspaneler för att minska din elförbrukning. Vi har också stor erfarenhet av att arbeta tillsammans med bostadsrättsföreningar och kan hjälpa till med alla frågor som rör gemensamma utrymmen och fastigheter.

V

åra elektriker i Eskilstuna har också stor erfarenhet av att installera och underhålla elsystem för industriella fastigheter. Vi kan hjälpa dig med allt från stora installationer till mindre reparationer. Vårt team av proffsiga elektriker kan hjälpa dig med de eljobb ditt företag eller fastighet behöver.

Vi löser även alla elinstallationer du kan behöva som privatperson, oavsett om det är att fixa ett nytt kök eller du ska bygga ett helt nytt hus. Vi kan hjälpa dig att installera allt från belysning till golvvärme och varmvattenberedare på ett snabbt och professionellt sätt.
 

Ta kontakt

Vi hjälper er skapa framtiden.

bottom of page