top of page

Elinstallationer - Elektriker i Strängnäs & Mariefred 

Vi hjälper dig med elinstallationer i Strängnäs & Mariefred!

Behöver du eller ditt företag hjälp med elinstallationer? 

Vi är din lokala elfirma i Strängnäs & Mariefred.

 

Vi har lång erfarenhet inom elinstallationer och våra elektriker är behöriga och professionella. Vi utför alla former av elinstallationer, allt från golvvärme till köksbelysning i både nybyggda fastigheter och renoveringsobjekt. 

Hos oss får du hjälp med allt från projektering till installation. Våra elektriker är behöriga och anslutna till elsäkerhetsnätverket. 

Vi använder oss av www.onlineelektrikern.se för att du som kund enkelt ska kunna boka in en elinstallation hemma hos dig. Klicka på länken och boka en tid som passar dig. 

Patrick Waax - Serviceledare

Patrick är vår serviceledare och är ansvarig för våra elinstallationsprojekt. Han har lång erfarenhet i branchen och har ett öga för service. När du bokar elinstallationer är det Patrick som kommer vara arbetsledare för projektet. 

Ta kontakt med Patrick för rådgivning och bokning av elinstallationer. 

IMG_4298.jpg
IMG_4110.heic

Hur kan vi hjälpa dig?

Vårt team av professionella elektriker är alla licensierade och certifierade, så du kan lita på att du får högsta kvalitet på våra tjänster. Vi har erfarenhet av allt från mindre installationer och reparationer till större projekt, så oavsett vad du behöver hjälp med kan vi hjälpa till. Vi är mycket stolta över att vara en lokal elfirma i Strängnäs & Mariefred, vilket innebär att vi har en personlig relation med våra klienter och att vår kommunikation är utmärkt.

 

När du väljer vår elfirma, kommer vi alltid att utföra en fullständig säkerhetskontroll av din elinstallation och se till att allt är på plats innan vi börjar arbeta. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi skiljer oss från andra företag genom att se till att allt utförs på ett säkert sätt. Vi är också glada att kunna erbjuda våra kunder energieffektiva lösningar som inte bara är bra för miljön utan också kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning.

 

Vi är också specialiserade på installation av solceller lokalt. Vi kan hjälpa till med allt från att välja rätt solcellsmoduler till att hantera installationen. Vi kan också erbjuda service och reparation av dina solcellsmoduler efter installationen. Solceller är en investering i framtiden, och vi är glada att kunna hjälpa dig att dra nytta av fördelarna och hjälpa till att minska din klimatpåverkan.

Sist men inte minst, vi är också experter på installation av laddboxar. Om du har en elektrisk bil är en laddbox en viktig investering som kan hjälpa dig att spara pengar och energi. Vi kan hjälpa dig att välja rätt laddbox och installera den på rätt sätt. Vi förstår att laddboxar kan vara ett komplex och förvirrande ämne, så tveka inte att ställa frågor om det finns något du inte förstår.
 

Ta kontakt

Vi hjälper er skapa framtiden.

bottom of page