top of page

Integrerade solceller

Integrerade solceller

Planerar du att lägga om taket eller kanske ska du bygga nytt hus? Om svaret är ja, så har du hamnat rätt! Vi på EES utför installationer av integrerade solceller som kan ersätta traditionella takpannor – för hela eller delar av taket. Resultatet blir ett stilrent, modernt och miljövänligt solcellstak som över tid kommer att betala sig självt.

Dessutom kan du använda dig utav det gröna rotavdraget vilket gör det möjligt att få 15% i bidrag av investeringskostnaden! 

Energy Effective Solutions är en certifierad solcellsinstallatörer. Vi hjälper dig med allt från projektering till färdig installerad solcellsanläggning

Vad är integrerade solceller?

Integrerade solceller är solceller som integreras direkt i taket. Man kan säga att integrerade solceller ersätter det vanliga takmaterialet istället för traditionella solceller som ofta läggs ovanpå ditt befintliga tak. Integrerade solceller har ofta samma färg och kan antingen ersätta en del eller hela ditt tak.

Vad kostar integrerade solceller?

Eftersom att varje tak är unikt så väljer vi att alltid göra ett hembesök hos er innan vi skickar ut en offert. Priset beror bland annat på:

  • Takets konstruktion

  • Val av solceller

  • Storlek på tak (Antal paneler)

Vad är fördelarna med integrerade solceller?

Den allra största fördelen med integrerade solceller menar många är att solcellerna blir en del av ditt tak, vilket gör att ditt tak får ett mer stilrent och modernt uttryck.

Läs mer
solceller

Få skattereduktioner för att du producerar

förnybar el

hållbarhet

En installation beräknas vara återbetald på 10-15 år

klimatsmart

Grönt rotavdrag 15%

återinvestering

Producera el för

egenförbrukning samt

sälj överskottet

Gör er offertförfrågan enkelt genom att fylla I nedan formulär eller ring 076 172 99 54

offert

Ta kontakt

Vi hjälper er skapa framtiden.

bottom of page